Over Saskia Hertog

Wie ben ik?

Mijn naam is Saskia Hertog. Al jaren ben ik werkzaam binnen de re-integratie wereld, arbeidsbemiddeling, sociale werkvoorziening en gemeenten.  Ik ben een ervaren (project)manager met veel kennis binnen het sociaal domein, de recente decentralisaties (Participatiewet, AWBZ, Jeugd en Onderwijs), de huidige transformatie en de sociale werkvoorziening. Stuur integraal op risico’s ten aanzien van tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie. Door mijn unieke ervaring bij zowel gemeenten, als de sociale werkvoorziening als bij commerciële organisaties kom ik tot creatieve oplossingen in de veranderende sociale wereld.

Inspirator

Ik houd er van om mensen/organisaties te inspireren, te verbinden en resultaten te laten bereiken die voorheen onmogelijk leken. Ik vind het een uitdaging om te vernieuwen en te veranderen. En ervoor te zorgen dat andere mee kunnen en willen in dit proces: door duidelijkheid te geven en een positieve benadering.

Saskia Hertog verbindt, inspireert en denkt mee in creatieve oplossingen

Creatief

Komen tot creatieve oplossingen en het laten zien van nieuwe wegen, geeft me energie. Ik ben goed in situaties waarin snel geschakeld moet worden. Ondanks mijn resultaatgerichtheid verlies ik niet de mensen achter de opdracht uit het oog.